50 jaar VSSM

voor verbinding en acceptatie

VSSM aanwezig op KWS juni 2024

Een heerlijke dag op de KWS.

Op zondag 2 juni mochten wij weer fijn met onze VSSM info-stand op de KWS staan. Vroeg uit de veren, auto volgeladen en hup onderweg.

Aangekomen, een plekje zoeken voor de auto en naar binnen. Samen met Babanja en Xantrex hadden we in de hal snel ons plekje gevonden en konden we gaan opbouwen.Ieder doet graag de eigen dingetjes, de een de banners, op haar eigen excentrieke manier 😉, en de ander de tafels en spulletjes en de ander juist weer de technische lichtbalken opstelling.

Na het opbouwen liepen we een snel rondje langs bekenden en toen ging de hal open. De mensen stroomden al snel binnen en kwamen kletsen, knuffelen en info vragen.

We hebben een paar mensen kunnen helpen met een mail sturen om lid te worden, en anderen verteld over feestjes waarvan ze het bestaan nog niet wisten, zoals dat we naast onze standaard groepen ook Bark&Play, Diapersday en een Jongerengroep hebben. Plus een nieuw feestje dat vorige week is gestart met de naam Betuwe Kinkt.

Velen zijn ook niet met lege handen weggegaan, maar vonden hun nieuwe toys bij ons op de verkooptafel tegen spotprijsjes!

Zien we jullie snel op een van onze volgende feestjes? Tot dan!!

Liefs Drycha. 

VSSM op de KWS op 1e pinksterdag!

Hallo allemaal,

A.s. zondag, op 1e Pinksterdag zullen wij ook weer aanwezig zijn met onze stand. Op onze stand hebben we naast de mogelijkheid om kennis te maken met een aantal mensen achter de VSSM, ook een leuke enquête die als doel heeft om als bron te dienen voor een mogelijk toekomstig beleid van de VSSM. Voor iedereen die hier aan mee wil werken is een klein presentje beschikbaar (eventueel voor iemand anders)!

Daarnaast hebben we een tafel met het een en ander aan spullen ter verkoop; dit mede dankzij de donatie van Rob uit Utrecht:

Rob…..

Enkele weken geleden werd ik gebeld of wij interesse zouden hebben in leren kleding en SM-spullen. Het zou aardig wat zijn en in redelijk goede staat.

De spullen bleken van Rob uit Utrecht te zijn die vanwege zijn gezondheid niet meer in staat is zijn hobby uit te oefenen. Dat doet pijn en om dan je spullen weg te doen is niet eenvoudig.

Rob dacht aan de VSSM waar hij zijn eerste stappen in de BDSM-wereld zette. In het gesprek met Rob bleek dat hij het op prijs zou stellen dat er een goede bestemming gezocht zou worden.

De BDSM-hobby of leefwijze mag best wel wat meer bekendheid krijgen dus wij hebben afgesproken dat wij zijn spullen, die soms apart voor hem gemaakt zijn, zullen verkopen. De opbrengst zal besteed worden om een beurs- en voorlichtingsstand te maken die op diverse manieren en voor uiteenlopende groepen gebruikt kan gaan worden.

Als vereniging beseffen wij dat de stap om alles weg te doen een moeilijke stap is.

Mede daarom is onze waardering naar Rob groot en we wensen hem sterkte.

Ruud

voorzitter

Kinky Warehouse Sale 2018

KWS Beursstand 2018

De VSSM staat sinds 2016 weer actiever op een aantal specifieke beurzen om ons als vereniging te laten zien en uiteraard vertellen we wat we doen. Naast informatie over onze vereniging zijn we er ook om informatie te geven over BDSM of gewoon voor een gezellig praatje.

Lees meer: Kinky Warehouse Sale 2018

Beurzen in 2016 en verder

kwsNOV2016 2

In 2016 is een start gemaakt om weer op beurzen te gaan staan. Waren het vroeger de grote eroticabeurzen waar we als vereniging stonden, zijn het nu wat meer selecte beurzen. Zo hebben we het afgelopen jaar gestaan op Kink & Buy, Kinky Warehouse Sale (KWS), Fetish Festival 2016 in Dendermonde (B) en nogmaals op de KWS.

Lees meer: Beurzen in 2016 en verder

Verslag Kink & Buy - 2 en 3 April

beurs1


Tja, daar sta je dan ineens, als vrijwilliger op de beurs om de VSSM te promoten en naamsbekendheid te geven. En even vraag ik me af hoe ik hier ben gekomen. Wat een paar woorden al niet kunnen doen. Een paar weken ervoor, ergens in februari, was ik bij de AG Nijmegen. Het was daar waar ik tegen Roy (Ruadh) opmerkte dat ik het niet erg zou vinden om eens bij te springen als dat nodig zou zijn - en daarmee bedoelde ik dan voor AG Nijmegen zelf. En toen ineens, op een avond toen ik naar huis reed, telefoon en waarvan ik geen idee had wie die gast was, tot hij zei van AG Nijmegen te zijn. Toen ging bij mij het lichtje branden, of hadden dat alarm bellen moeten zijn?

Lees meer: Verslag Kink & Buy - 2 en 3 April

Beurs Kink and Buy

beurs2


Na enige tijd van afwezigheid heeft de VSSM weer op een beurs gestaan. In Cuick was op 2 en 3 april een speciale Kink and Fetish beurs: Kink and Buy. De organisatie van de beurs was uiteindelijk wat korte termijn planning, omdat door omstandigheden mensen hebben moeten afmelden om de beurs te draaien. Uiteindelijk heeft het team van AG Nijmegen de handen ineengeslagen, mensen benaderd en alles opgepakt om van de beurs een succes te maken. Dankzij een goede samenwerking en goed overleg tussen medewerkers en bestuur hebben er iets moois neer kunnen zetten wat als basis kan dienen voor nieuwe beurzen.

Lees meer: Beurs Kink and Buy

Beurs/evenementenagenda 2016

vssm logo transparant
2 en 3 April Kink and Buy
5 juni KWS (Kinky Warehouse Sale)
28 & 29 Oktober Fetish Festival België

Beurzen

vssm logo transparant
Met Kink and Buy in Cuick op 2 en 3 April 2016 is het beursseizoen van de VSSM weer van start gegaan. In het team van AG Nijmegen heeft de VSSM een aantal enthousiastelingen gevonden die voor de vereniging een aantal beurzen en wellicht ook evenementen gaan oppakken. Er is en wordt gewerkt aan een concept dat zo opgepakt en neergezet kan worden. Er is vanuit het team en het bestuur een goede samenwerking ontstaan waarvan Kink and Buy de eerste in hopelijk een lange reeks is geworden.

Lees meer: Beurzen

vssm logo

SOA poli online:

Consensual Deviance

Stringzz | de nieuwe BDSM-app voor Android

Advertenties

De VSSM heeft geen inhoudelijke verantwoordelijkheid voor de advertenties en de VSSM aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de producten