50 jaar VSSM

voor verbinding en acceptatie

Bark & Play 3.5: so many pups!

20180929 B&P group small

Overweldigend! Dat was het! Maar liefst 64 pups en baasjes wisten dit keer de weg naar De Berghut te vinden. Het was een enorm leuke bende met ook heel veel nieuwelingen die een pootje in ons warme bad kwamen steken. Pup King vertelt over zijn eerste keer:

Na een aantal weekjes ongeduldig op mijn plekje zitten draaien, de eerste keer naar Bark & Play! De eerste pups begonnen langzaam binnen te stromen... en binnen te stromen... en binnen te stromen...

Het duurde niet lang totdat De Berghut vol zat met enthousiaste pups. “Nog maar even de “pup” uit de boom kijken”, dacht ik. Overweldigd door alle ontmoetingen en welkomstknuffels, ging ik voorzichtig naar de speelvloer. Ik knipperde even met mijn ogen, duwde op een piepende cheeseburger, en nog geen minuut later lag ik onderop in een berg van knuffelende puppy's! Het was een middag waar ik nooit van had durven dromen. Ik heb gespeeld, geknuffeld, geaaid en gekieteld zoals nooit tevoren. De tijd vloog voorbij alsof het niets was. Ik heb met ervaren pups kennisgemaakt en met pups die net zoals ik voor de eerste keer langskwamen. Als nieuwe pup word je opgevangen alsof je er al jaren thuishoort. Het was een dag waarop ik nieuwe vrienden heb gemaakt.

Dikke knuffel en pootje,

Pup King.

We hopen King en alle andere pups op zondag 2 december weer te mogen verwelkomen. Helaas dan voor onze laatste Bark & Play in De Berghut.

Mocht je tussendoor zin hebben in pups, dan ben je van harte welkom op vrijdagavond 16 november en zaterdagmiddag 17 november in Amsterdam, voor de verkiezing van Mr Puppy Nederland 2019! Alles daarover lees je op http://www.misterpuppy.nl.