50 jaar VSSM

voor verbinding en acceptatie

Bark & Play 3.1

20180127 B&P group smallBark & Play 3.1: een goede start van ons derde jaar

Het is bijna niet te geloven dat Bark & Play al twee volle jaren bestaat. Wat we echt heel bijzonder vinden is dat er ook nog altijd nieuwe pups en baasjes bij komen. Zijn we natuurlijk heel erg blij mee!
Afgelopen editie was er zelfs een reporter van NRC bij ons om over ons te schrijven.

Ook bijzonder was dat een van onze favoriete pups er weer eens was: Gizmo!

*sabbelt kort op toetsenbord*
Oh, hey, als ik op knopjes druk krijg ik letters!

Gizmo was eindelijk weer eens aanwezig bij de Bark & Play! Ik ben er niet vaak, maar kan het altijd enorm goed vinden met de hele puppy bende. Wat mij altijd nog kostbaar is is de hechtheid die we onder elkaar voelen, en daarmee hoe goed het is als je elkaar (weer) in het echt ziet om gezellig met elkaar te spelen. Erg veel tijd nemen om alle pups te begroeten doet niet misstaan, en nog heb ik er een paar gemist.
Foei Gizmo. Maar het zijn dan ook zo veel puppies!

Gizmo heeft eigenlijk best weinig tijd besteed aan het spelen. Balletje overrollen en spelen en stuiteren op de squeaky toys. En een pup gekieteld, want dat hoort er ook bij. Maar ook veel gepraat, en presentjes uitgewisseld met een (voor mij) nieuwe pup. Zo heb ik een aandenken aan deze Bark & Play, in de vorm van een prachtige puppy-knuffel afbeelding met m’n lieve Scooby.

Gizmo is niet mee geweest met het frietjes-eet gedeelte van de avond.
Anders zou ik niet op tijd in m’n mandje terecht komen voor welverdiende slaapjes. Maar Gizmo heeft weer erg genoten, en kijkt weer enorm uit naar de volgende keer dat ik alle pups weer kan knuffelen.

*trots kwispel*

Kom je volgende keer ook? Zondag 1 april (geen grap, wel Eerste
Paashaas!) ben je vanaf 14 uur weer van harte welkom!

vssm logo

SOA poli online:

Consensual Deviance

Stringzz | de nieuwe BDSM-app voor Android

Advertenties

De VSSM heeft geen inhoudelijke verantwoordelijkheid voor de advertenties en de VSSM aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de producten