VSSM

voor Verbinding en Acceptatie

AG Amersfoort

 Algemene groep  .. toegankelijk voor iedereen vanaf 18 jaar
 Regelmaat  .. elke 3e zondag van de maand van 15.00 tot 20.00 uur
 Aanmelden  .. niet nodig
 Locatie  .. de Berghut, Curaçaolaan 49 Amersfoort
 Kosten  .. leden VSSM gratis. Niet leden betalen € 12,50
 Rolstoel  .. toegankelijk
 Roken  ..
 Mail de groep  .. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Openbaar Vervoer  .. Plan je reis via OV 9292

 

Door het sluiten van de Berghut zal onze bijeenkomst van december, de laatste in deze locatie zijn. Wij hopen dat wij tijdig en nieuwe locatie hebben. Hier wordt al maanden aan gewerkt.  Hou voor informatie deze website in de gaten s.v.p

 

**SoMe**

De VSSM organiseert iedere 3e Zondag van de maand een bijeenkomst in "De Berghut" in Amersfoort. Onze bijeenkomsten hebben een open karakter en zijn voor iedereen met interesse in BDSM toegankelijk. Doel van de bijeenkomst is mensen gelegenheid te bieden om gelijkgestemden te ontmoeten in een beschermde omgeving. Dit kan zijn om een praatje te maken aan de bar of in de zithoek, maar ook om een speelpartner te ontmoeten en gebruik te maken van de speelruimte.
Voor (nieuwe) bezoekers is er altijd gelegenheid om vragen te stellen aan een van de coördinatoren.

**Informatie**

Mocht u vragen hebben over onze bijeenkomsten of andere zaken, stuur dan rustig een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.